Julkaistu: 23.04.2017 00.00

Joukkueen säännöt

Pelaajien säännöt:

Olen paikalla ajoissa harjoituksissa ja pelissä. Varusteet, keliin sopivat, ovat mukana ja päällä. Toimin peleissä ja harjoituksissa annettujen ohjeiden mukaan. En kiusaa enkä kiroile. Kannustan muita pelaajia. Pyrin harjoittelemaan myös omalla ajalla. Some: Kuvia otan ja julkaisen vain luvan kanssa. WhatsApp-ryhmä on tiedonantoa ja kannustusta varten.

Vanhempien säännöt:

Päihteettömyys peleissä ja harjoituksissa. Asiallinen käytös peleissä ja harjoituksissa. Tuomareille ja valmentajille työrauha. Pelien aikana vanhemmat ovat katsomossa, ei neuvomassa kentän laidalla. Vaihtopenkin vieressä vain valmentajat ja ensiapuvastaava, esim. joukkueenjohtaja. Varmista, että lapsi on ajoissa paikalla harjoituksissa ja peleissä (myöhästyä saa, jos esim. on toinen harrastus tms. siitä ilmoitus Jopoxiin). Jopoxin aktiivinen käyttö, ilmoita aina ajoissa IN/OUT, jotta valmentaja voi suunnitella harjoitukset tai pelitaktiikan.

Toimihenkilöille:

Päihteettömyys peleissä ja harjoituksissa. Asiallinen käytös peleissä ja harjoituksissa. Huom., joukkueemme kaikki toimihenkilöt ovat samalla myös vanhempia, joten nekin säännöt koskevat toimihenkilöitä.

Seuran uusimmat

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77