Osoitteena futis -hanke käynnistyy
Julkaistu: 26.03.2017 00.00

Osoitteena futis -hanke käynnistyy

Uusia pelaajia ja uutta virettä seuraan!

Laadullisesti ja määrällisesti vahva lasten ja nuorten toiminta takaa seurojen elinvoiman tulevina vuosina ja vuosikymmeninä. Lasten ja nuorten seuratoimintaan osallistuminen ei ole itsestäänselvyys vaan seuroilla tulee olla siihen suunnitelma, miten pelaajat löytävät seuramme ja miten pidämme heistä kiinni, jotta he kiinnittyvät seuraan ja löytävät jalkapallosta pysyvän harrastuksen.
Mikä on sinun panoksesi? FC Ulvila käynnistää hankkeen myötä toimia, joiden myötä tarjotaan lisää mahdollisuuksia tulla mukaan jalkapalloseuran toimintaan. Sinun panoksesi voi olla esimerkiksi erilaisissa valmennus- ja ohjaustehtävissä. Sinä voit tuoda seuraan uusia harrastajia.

Hanke käynnistyi starttiseminaarilla 16.3.2017 Turussa. Hankesuunnitelmat valmistuvat maaliskuun aikana ja seura tiedottaa hankkeen edistyessä käynnistyvästä ja kehitystyön alla olevasta toiminnasta.

Uusia pelaajia otetaan mukaan koko ajan, samoin toimihenkilöitä eri tehtäviin. Nyt kannattaa liikkua ja meillä se on mukavaa, edullista ja monipuolista. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan toimintaan!

Joukkueenjohtajien ja valmentajien tiedot löytyvät joukkueyhteydet-sivulta.
Seuran johtokunnan yhteystiedot löytyvät organisaatio-sivulta.


Seuran uusimmat

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77