Julkaistu: 31.05.2018 00.00

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJALAUSEKE

Tietosuojasi on meille tärkeää ja olemme sitoutuneet suojaamaan jäsentemme yksityisyyttä. Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme ja -käytäntömme vastaamaan 25.5.2018 voimaan tullutta EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR eli General Data Protection Regulation).

FC Ulvila ry käsittelee henkilötietojasi seuran toiminnan tarpeisiin, tarjoamiemme palveluiden toimittamiseen ja kommunikaatioon. Keräämme ainoastaan käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia henkilötietoja ja käsittelemme niitä vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin.

Jaamme henkilötietojasi luvallasi tai jos se on tarpeen, jotta voimme suorittaa tehtäviä, tarjota palveluita tai noudattaa lainsäädännöstä tulevaa velvoitetta. Esimerkkinä pelaajan/harrastajan rekisteröinti liittojen jäsenrekistereihin lisenssien ja vakuutusten voimaan saattamiseksi.

FC Ulvila ry voi käsitellä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Emme pääsääntöisesti siirrä henkilötietojasi EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen erikseen määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Laajempi tietosuojaselosteemme löytyy tästä linkistä: TIETOSUOJASELOSTE

.

Seuran uusimmat

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77