Hae kesätöihin FC Ulvilaan!
6.4.2020 10:47 Uutiset / Pääsivusto

FC Ulvila mukana Kesäduuni OP:n piikkiin kampanjassa


Voimme vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta iloisena kertoa, että FC Ulvila on yksi Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan tuen saajista. Näin ollen tulevana kesänä me tarjoamme yhdelle 15-17 -vuotiaalle nuorelle mahdollisuuden päästä tutustumaan työelämään. Tuen ja täten työstä maksettavan palkan suuruus on 400 euroa. Nyt on siis mahdollista sekä saada kosketus työelämään että nauttia kesästä jalkapallon parissa! Koemme seurana, että tämän mahdollisuuden tarjoaminen on erityisen tärkeää näinä haastavina aikoina.

Alkuperäinen tarkoitus oli, että palkattavan nuoren pääasialliseen tehtävänkuvaan kuuluu avustaminen Pallokerhon sekä seuran nuorimman ikäkausijoukkueen harjoituksissa. Nyt kuitenkin harjoitukset ovat koronan vuoksi tauolla eikä mitään tietoa jatkosta ole, joten olemme kehittäneet varasuunnitelman.

Jos koronasta aiheutuva katkos jatkuu vielä kesäkuussakin, niin palkattavan nuoren työnkuvaksi muodostuu seuran materiaalipankin kartuttaminen videoiden tekemisen muodossa. Me suunnittelemme ja ohjeistamme mitä eri jalkapallon osa-alueita (esimerkiksi eri syöttö-, potku- ja harhautus tekniikoita) haluamme videolle ja nuoren tehtäviin kuuluu itse suoritusten tekeminen kameran edessä. Tarjoamme kaikki tarvittavat välineet sekä hoidamme itse videoiden editoinnin. Nuorelta odotamme kuitenkin samoja asioita, oli tehtävä kumpi tahansa: kokemusta jalkapallosta sekä reipasta asennetta.

Tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se suoraan FC Ulvilan sähköpostiin fculvila.info@gmail.com Hakuaika on 16.3.-19.4. joten hae kesätöitä N.Y.T. - viimeistään su 19.4. Lisätietoja haettavasta työstä saa seuran puheenjohtaja Julius Paloselta numerosta 040 1623752 tai sähköpostitse osoitteesta fculvila.info@gmail.com

Linkki OP Länsi-Suomen kampanjasivuille: https://www.lyyti.fi/e/?p=s&k=7aD28C29E7DCEF1dd25d7e


Mikä ihmeen Kesäduuni OP:n piikkiin?

- Kampanjassa mukana olevat yhdistykset voivat palkata 15-17-vuotiaan nuoren kesätöihin OP:n piikkiin
- Tänä vuonna tukea tällä alueella saa 60 yhdistystä yhteensä 24 000 euron edestä
- Viime vuonna yhteensä yli 1700 nuorta työllistyi yhdistyksiin kampanjan kautta eri puolilla Suomea
- Kampanja on osa OP:n vuoden 2020 yhteiskuntavastuuohjelmaa
- Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa


   
Lisää uutisia
FC Ulvila
«  Joulukuu   »
Kategoriat