Yhteenveto vanhempien tapaamisesta 7.1.2017
8.1.2017 15:36 Uutiset / T13

Yhteenveto vanhempien tapaamisesta 7.1.2017

Mikko siirtyy poikien valmentajaksi. Joukkueen päävalmentaja on jatkossa Allan Ruohomäki. Lauri Savolainen on myös mukana valmennuksessa omien mahdollisuuksiensa mukaan.

Valmentajan terveiset:
- Toivottavaa, että harkoissa käydään. Harkoissa kävijät saavat enemmän peliaikaa. Jos on muita harrastuksia, olisi hyvä, jos pääsee harjoituksiin kerran viikossa. Jos ei käy harjoituksissa, saa peleissä vähemmän peliaikaa.

-Tyttöjen sarja on kesällä T13. Jos pelejä joudutaan peruuttamaan pelaajien puuttuessa, suljetaan pois sarjasta.

Perustettu vanhempien WhatsApp -ryhmä nopeaa tiedottamista varten. Edelleen ilmoittautumiset Jopoxin kautta.

Jopoxiin kannattaa tutustua huolella. Jopox löytyy seuran sivuilta. On huomioitava, että harjoituksissa ja peleissä on ilmoittautuminen automaattisesti IN.

Kesällä omien pelien, turnausten ja harjoituspelien aikana on joukkueella toimitsija- ja kioskivuorot sisältäen pukuhuoneiden ja wc:n siisteydestä huolehtimisen. Vuoroista tehdään listat pelaajien vanhemmille, kun kevään/kesän aikataulut selviävät. Jokainen hoitaa sijaisen tai vaihtaa vuoronsa, jos listalla oleva ajankohta ei sovi. Ilmoitus tästä myös jojo Elinalle.

Kioskilla pyritään myymään pääasiassa vanhempien leipomia tuotteita tai joukkueen hankkimia tuotteita, näin saadaan tuotto joukkueelle.

Maarit lähettää jokaiselle perheelle viitenumeron maksuja varten.

Sovittu, että kerätään joukkueelle rahaa kuukausimaksulla kevään ajan tammi-toukokuussa. Jokainen perhe maksaa 10€/kk tai vaihtoehtoisesti isommissa erissä yht. 50€/pelaaja ko. ajanjaksona. Rahoja käytetään mm. tuomarimaksuihin, kioskihankintoihin, salivuoroihin ym. Sovittu, että hankitaan kattavampi ensiapulaukku. Tilaus tehty jo Susanna Ahlgrenin kautta 8.1. Muitakin rahan keräysmuotoja mietitty jatkoa ajatellen.

Mietitty myös vaihtoehtoista harjoituspaikkaa tai muotoja helmi-maaliskuulle lukion ollessa suljettuna yo-kirjoitusten aikana. Uinti, hankipallo jne.

Elokuussa on tarkoitus osallistua Ikaalisten Cupiin. Matkoista, majoituksesta ja ruokailusta tulee turnausmaksun lisäksi kustannuksia.

Lisää v. 2004-2006 syntyneitä pelaajia tarvitaan, keväälle rekrytointitempaus.

Vielä Unelma-arvoista; arpojen hinnalla kustannettiin uudet nettisivut seuralle, ilmaiset valmentajat, ilmaiset kenttävuorot Mynsteriin, salimaksuihin alennusta jne.


   
Lisää uutisia
FC Ulvila
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat