Tervetuloa mukaan 2-4 -vuotiaille tarkoitettuun Perhefutikseen!


Toukokuussa käynnistyy FC Ulvilan Perhefutiksen kesäjakso, joka on tarkoitettu 2-4 vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen. Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti osaavan ohjaajan johdolla. Kesän Perhefutis on jaettu kahteen ryhmään, jotka molemmat kokoontuvat kerran viikossa aina tiistaisin. Ensimmäinen kerta on 9.5. ja viimeinen 12.9. Tämän jakson harjoitukset ovat Mynsterin tekonurmella (Hanhikkitie 3). Huom. Mynsterin tekonurmi vaihdetaan tänä kesänä ja siitä johtuen Perhefutiksella on hieman normaalia pidempi kesätauko. Tauko alkaa juhannuksesta ja Perhefutiksen treenit jatkuvat 25.7.

Vetäjänä Perhefutiksessa toimii liikunta-alan ammattilainen ja vuoden seuratyöntekijäksi Satakunnan Urheilugaalassa palkittu Piritta Rope. Piritta on toiminut Perhefutiksen ohjaajana alusta lähtien.

Perhefutiksen hinta on 50 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.FC Ulvilan Perhefutis on jaettu kolmeen eri jaksoon:

1. Jakso on tammi-huhtikuu (Koko jakso tai ainakin suurin osa ollaan sisällä Ulvilan Yhteiskoululla). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu joulukuussa.
2. Jakso on touko-elokuu (Koko jakson ajan ollaan ulkona Mynsterissä). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu maalis-huhtikuussa.
3. Jakso on syys-joulukuu (Olemme mahdollisimman pitkään Mynsterissä, mutta talven lähestyessä siirrymme sisälle Yhteiskoulun tiloihin). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu elokuussa.