Tervetuloa mukaan 2-4 -vuotiaille tarkoitettuun Perhefutikseen!Syyskuussa käynnistyy FC Ulvilan Perhefutiksen syksyjakso, joka on tarkoitettu 2-4 vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen. Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti osaavan ohjaajan johdolla. Syksyn Perhefutis on jaettu kahteen ryhmään, jotka molemmat kokoontuvat kerran viikossa aina tiistaisin. Ensimmäinen kerta on 19.9. ja viimeinen 19.12. Tämän jakson harjoitukset ovat aluksi Mynsterin tekonurmella (Hanhikkitie 3) ja 3.10. alkaen Friitala-talon liikuntasalissa. Ainoa poikkeus on syyslomaviikko, jolloin Perhefutiksella on tauko.

Vetäjänä Perhefutiksessa toimii liikunta-alan ammattilainen ja vuoden seuratyöntekijäksi Satakunnan Urheilugaalassa palkittu Piritta Rope. Piritta on toiminut Perhefutiksen ohjaajana alusta lähtien.

Perhefutiksen hinta on 60 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.FC Ulvilan Perhefutis on jaettu kolmeen eri jaksoon:

1. Jakso on tammi-huhtikuu (Koko jakso tai ainakin suurin osa ollaan sisällä Friitala-talon liikuntasalissa). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu joulukuussa.
2. Jakso on touko-elokuu (Koko jakson ajan ollaan ulkona Mynsterissä). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu maalis-huhtikuussa.
3. Jakso on syys-joulukuu (Olemme syyskuun Mynsterissä ja lokakuusta alkaen talven siirrymme sisälle Friitala-talon liikuntasaliin). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu elokuussa.
FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77