Tervetuloa mukaan 2-4 -vuotiaille tarkoitettuun Perhefutikseen!Toukokuussa käynnistyy FC Ulvilan Perhefutiksen kesäjakso, joka on tarkoitettu 2-4 vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen. Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti osaavan ohjaajan johdolla. Perhefutis on jaettu kolmeen ryhmään, jotka kaikki kokoontuvat kerran viikossa aina tiistaisin. Ensimmäinen kerta on 7.5. ja viimeinen 27.8. Kaikki tämän jakson harjoitukset ovat Mynsterin tekonurmella (Hanhikkitie 3, Ulvila). Ainoat poikkeukset ovat heinäkuun kaksi ensimmäistä tiistaita (2.7. ja 9.7.), jolloin Perhefutiksella on kesätauko.

Vetäjänä Perhefutiksessa toimii liikunta-alan ammattilainen ja vuoden seuratyöntekijäksi Satakunnan Urheilugaalassa palkittu Piritta Rope. Piritta on toiminut Perhefutiksen ohjaajana alusta lähtien. Yhden perhefutistreenin kesto on 45 minuuttia.

Perhefutiksen hinta on 60 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
FC Ulvilan Perhefutis on jaettu kolmeen eri jaksoon:

1. Jakso on tammi-huhtikuu (Koko jakso tai ainakin suurin osa ollaan sisällä Friitala-talon liikuntasalissa). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu joulukuussa.
2. Jakso on touko-elokuu (Koko jakson ajan ollaan ulkona Mynsterissä). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu maalis-huhtikuussa.
3. Jakso on syys-joulukuu (Olemme syyskuun Mynsterissä ja lokakuusta alkaen siirrymme sisälle Friitala-talon liikuntasaliin). Ilmoittautuminen tähän jaksoon tapahtuu elokuussa.
FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77