Naisten kuntofutis käynnistyy ti 23.4. - ilmoittaudu nyt!


Mistä on kyse?

- Meiltä on jo pitkään pyydetty naisille omaa ryhmää, joka soveltuu myös täysin aloittelijoille. Löysimme timanttisen ohjaajaan ja päätimme käynnistää naisten kuntofutiksen!

🤔 Kenelle tämä on tarkoitettu?

- Naisille, joilla ei aiempaa kokemusta jalkapallosta tai vain vähän kokemusta.

Kuinka usein treenit ovat ja mitä kuntofutis maksaa?

- Treenit ovat kerran viikossa tiistaisin (pl. vappuviikolla treenamme maanantaina) uudella tekonurmikentällä Kaskelotissa (Pappilantie 2, Ulvila). Kuntofutis koostuu kahdesta ryhmästä: ensimmäinen ryhmä treenaa 19:30-20:30 ja toinen 20:30-21:30 Naisten kuntofutis on jaettua jaksoihin ja ensimmäinen jakso käynnistyy tiistaina 23.4. ja päättyy 2.7. Ensimmäisen jakson hinta on 80 €. Hinta pitää sisällään kymmenen ohjattua treeniä sekä tyylikkään naisten kuntofutiksen oman treenipaidan.

Miksi liittyä mukaan porukkaan?

  • Saat mahdollisuuden aloittaa uuden harrastuksen aikuisiällä
  • Tässä ryhmässä opetellaan jalkapallon perusteita osaavan ohjaajan johdolla ja pidetään samalla hauskaa
  • Tarjoamme hengästymistä, mukava porukan ja uusia kavereita
  • Saat joka viikko itsellesi omaa aikaa

🕵️ Kuka toimii ryhmän valmentajana?

- Naisten kuntofutiksen valmentajana on jalkapallon moniosaaja Heidi Saari. Heidillä on itsellään sekä pelaaja- että valmentajataustaa ja ainakin omien sanojensa mukaan hän on valmis tähänkin haasteeseen 😉

Ilmoittauduin itse mukaan, mutta kaverini miettii vielä. Miten saan hänetkin mukaan?

- Naisten kuntofutiksen ensimmäinen jakso käynnistyy kahdella ilmaisella kokeilukerralla, johon kaikki voivat tulla kokeilemaan toimintaa. On siis suorastaan velvollisuus, että pyydät ensimmäisille kerroille jonkun kaverin myös kokeilemaan jalkapalloa!

Huom. Osallistujia ei vakuuteta seuran toimesta eli jokainen vastaa vakuutusturvasta itse.

Naisten kuntofutiksen UKK

Haluan tulla ensin kokeilemaan ilmaisille kerroille, pitääkö minun silti ilmoittautua ja maksaa?
- Ensimmäiselle kahdelle kerralle voi tulla mukaan siihen ryhmään, johon on ilmoittautumisen tehnyt. Maksua ei vielä tässä kohdassa tarvitse maksaa, jos tarkoitus on vain tulla kokeilemaan. Se on kuitenkin hyvä huomioida, että treenipaidan saa vasta osallistumismaksun maksamisen jälkeen. Oma paikka puolestaan luovutetaan vasta siinä vaiheessa, jos et päätä jatkaa ilmaisten kertojen jälkeen. Ilmoittautumisilla pystymme pitämään ryhmän koon järkevänä ja toiminnan fiksuna.

Ryhmä johon haluaisin ilmoittautua on jo täynnä, voinko tulla silti mukaan siihen?
- Valitettavasti emme voi ottaa yhteen ryhmään enempää kuin 30 henkilöä. Tässä tilanteessa sinun kannattaa ilmoittautua ryhmään, jossa on vielä tilaa. Aina toisesta ryhmästä joku voi perua osallistumisensa tai vaihtaa ryhmää ja tällöin ryhmän vaihtaminen onnistuu.FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77