Pallokerho käynnistyy jälleen toukokuussa!

Pallokerho on ryhmä, jossa 5-7 -vuotiaat pojat ja tytöt tutustuvat leikin varjolla jalkapallon kiehtovaan maailmaan. Kerho on matalan kynnyksen ryhmä, jossa tärkeintä on hauskanpito ja se on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole aiempaa kokemusta jalkapalloharrastuksesta. Kerho toimii tänäkin vuonna touko-elokuun ajan. Harjoitukset on aina tiistaisin klo 17:30-18:30 Mynsterin kentällä (Hanhikkitie 3) ja ensimmäinen kerta pidetään 9.5.2023. Ainoana poikkeuksena on kahden viikon kesätauko heinäkuussa, joillon 4.7. ja 11.7. kerrat jäävät pois. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan kerholaisen vanhemman Jopoxiin tai sähköpostiin.

Kerhossa harjoitellaan jalkapallon perusasioiden lisäksi mm. perusliikuntataitoja, motoriikkaa sekä ryhmässä toimimista erilaisten leikkien ja temppuratojen avulla. Kerhon vetovastuussa on liikunta-alan ammattilainen ja entinen jalkapalloilija Vesa Lamminen.

Pallokerhon hinta on 80 € ja hinta sisältää ohjauksen lisäksi mm. FC Ulvila treenipaidan, oman pallon sekä juomapullon, Palloliiton korttelipassin sekä vakuutuksen. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Pallokerholaisten vanhempien/huoltajien odotetaan olevan kerhon ajan läsnä kentällä. Varusteiksi lapselle riittää sopivat kengät (esim. lenkkarit).

Pallokerhon loputtua lapsi voi halutessaan siirtyä syksyllä perustettavaan seuran nuorimpaan ikäkausijoukkueeseen jatkamaan jalkapallon harrastamista.


Lisätietoja: fculvila.info@gmail.com