Vastuualueet

Olemme viimeisten vuosien aikana jakaneet aiemmin vain muutaman henkilön vastuulla ollutta isoa työkuormaa useammalle eri henkilölle. Näin vältämme liian suurta riippuvuutta yksittäisestä vapaaehtoisesta. Samalla pystymme tarjoamaan johtokunnassa toimimisesta mielekkäämpää, kun jokainen saa mieluisan osa-alueen hoidettavaksi aiempien laajojen kokonaisuuksien sijasta. Yksittäisen toimihenkilön näkökulmasta on tärkeää, että ottaa kulloisenkin asian vastuuhenkilöön yhteyttä niin saadaan asiat hoidettua mutkattomasti. Jos mielessäsi on jokin osa-alue, jota listasta ei vielä löydy niin ole yhteydessä Jereen. Tämän linkin kautta lyödät jokaisen tässä listassa olevan henkilön yhteystiedot: https://www.fculvila.fi/organisaatio

Pelipassit ja siirrot (Pelipaikka)

Pelipasseista, seurasiirroista ja kaikista Pelipaikkaan liittyvistä asioista seurassa vastaa Mikki Keltto.

Jojovastaava

Seuran jojo-vastaavana toimii Jetta Vastamäki. Jetalla on pitkä kokemus jojon hommista, joten käänny näissä asioissa Jetan puoleen. Meidän seurassa jokaisen jojon tukena on myös kattava jojo-opas, joka antaa vastauksen moniin yleisimpiin kysymyksiin. Myös jojo-oppaasta herävien kysymyksien osalta voit olla yhteydessä Jettaan.

Viestintä ja nettisivut

Viestinnästä ja nettisivuista vastaa seuran toiminnanjohtaja Jere Ahonkivi. Ainoana poikkeuksena on seuran jojoille ja rahastonhoitajille tapahtuva viestintä, jota hoitaa seuran jojo-vastaava Jetta. Seuran pääasiallisina viestintäkanavina toimii seuran nettisivut, erilaiset whatsapp-ryhmät sekä eri somen kanavat.
Jereen on hyvä ottaa yhteyttä, jos haluaa julkaista seuran nettisivuilla jotain (joukkueen omilla sivuilla julkaisemin onnistuu ilman Jeren apua) tai jos jokin jopoxin käytössä askarruttaa. Jeren kautta onnistuu esimerkiksi oman turnauksen järjestämisen yhteydessä luoda nettisivuille oma osio turnaukselle sekä saada samalla vaadittavat materiaalit joita joukkueet voivat jakaa eteenpäin.

Some

Seuran someista (Instagram ja Facebook) vastaa Piritta Rope. Jos mielessäsi on jokin ajatus somepäivitykseksi, ota rohkeasti Pirittaan yhteyttä!

Kenttävuorot

Kenttävuorojen jakamisesta vastaa Jere Ahonkivi. Kenttävuorot jaetaan suoraan jopoxiin, josta joukkueiden on helppo luoda jaetuista vuoroista tapahtumat. Vuorojen hyväksymisestä ja harjoitusten luomisesta on kerrottu lisää jojo-oppaassa.

Pelinohjaajavastaava

FC Ulvila käyttää kaikissa pelinohjaajia vaativissa peleissä seuran omia junioreita pelinohjaajina. Näiden pelinohjaajien asettelusta vastaa Noah Copeland. Näin ollen joukkueiden ei itse tarvitse pelinohjaajia etsiä, vaan seura hoitaa tämän asian.

Kioskivastaava

Kaikesta kioskiin liittyvästä (pl. paninit) vastaa Jetta Vastamäki. Kioskin tarkempiin käytäntöihin yms. voit tutustua jojo-oppaasta.

Markkinointivastaava

Seura on panostanut ja tulee jatkossakin panostamaan eri toimintojen markkinointiin ja näistä asioista vastaa Nico Polsa.

Kiinteistö- ja kenttävastaavat

Kaikista Mynsterin kentän tai kerhotalon asioista huolehtii Marko Vastamäki sekä Kimmo Lehto. Eli mahdollisista puutteista tai muista huomioista Mynsterissä on hyvä ottaa Kimmoon tai Markoon yhteyttä.

Yhteistyökumppanuudet

Seuran yhteistyökumppanuuksista vastaa kolmen hengen ryhmä, johon kuuluu Nico Polsa, Lassi Sirén sekä Jere Ahonkivi. Kaikissa yhteistyöasioissa voit ottaa yhteyttä keneen tahansa näistä kolmesta. Tutustu paremmin erilaisiin yhteistyömahdollisuuksiin tästä linkistä: https://www.fculvila.fi/seura/1729/yhteistyo-mahdo...

Paninivastaava

Panineihin liittyvistä asioista vastaa Kimmo Lehto. Eli kun kioskin paninivarasto alkaa hupenemaan, ota yhteyttä Kimmoon!

Eurooppa- ja Maailmaturnaus

Seuran legendaaristen Eurooppa- ja Maailmaturnausten järjestelyistä ja suunnittelusta vastaa Seppo Lastumo sekä Noah Copeland. Jos mielessäsi on jokin ajatus tai kysymys näihin turnauksiin liittyen, ota yhteyttä tähän tehotiimiin!

Yhteydenpito Ulvilan kaupungin kanssa

Hyvästä vuorovaikutuksesta seuran ja Ulvilan kaupungin välillä on vastuussa seuran puheenjohtaja Julius sekä toiminnanjohtaja Jere. Tavoitteena on olla aktiivisesti yhteydessä kaupunkiin ja pitää yllä hyvää vuorovaikutusta. Arkisen yhteydenpidon lisäksi Julius on seuran edustajana Ulvilan kaupungin seuraparlamentissa ja Jere toimii uudessa kulttuuri ja vapaa-aikaköörissä puheenjohtajana vuonna 2022.

Otteluasettelut sekä sarjoihin ilmoittautumiset (Taso)

Joukkueet käyvät yhdessä seuran kanssa vuoropuhelua siitä, että mihin sarjoihin heidät ilmoitetaan. Ilmoittautumiset hoitaa Jere ja Julius. Samoin runko-ohjelmien tultua otteluasettelut hoidetaan yhdellä kertaa Jeren ja Juliuksen toimesta.

Vihreät kortit

11-vuotiaiden ja sitä nuorempien peleissä jaetaan aina vihreitä kortteja. Näitä kortteja on saatavilla kioskissa ja on pelinohjaajien vastuulla, että kortit ovat jokaisessa pelissä jaossa. Joukkueen toimihenkilöiden vastuulla on puolestaan ilmoittaa Noah Copelandille, jos kortit alkavat käymään vähiin niin seura tilaa lisää kortteja Palloliitolta.