Julkaistu: 29.01.2018 00.00

Pallokerho (5-7 v.)


Pallokerho käynnistyy jälleen toukokuussa

Pallokerho on ryhmä, jossa 5-7 -vuotiaat pojat ja tytöt pääsevät leikin varjolla tutustumaan jalkapalloilun kiehtovaan maailmaan. Kerho on matalan kynnyksen kerho, jossa tärkeintä on hauskanpito ja yhdessä pelaaminen ja se on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole aiempaa kokemusta jalkapalloharrastuksesta. Kerho toimii tänä vuonna touko-elokuun ajan. Ainoana poikkeuksena on kahden viikon kesätauko heinäkuussa, joillon 6.7. ja 13.7. kerrat jäävät pois.

Kerhossa harjoitellaan jalkapallon perusasioiden lisäksi mm. perusliikuntataitoja, motoriikkaa sekä ryhmässä toimimista erilaisten leikkien ja temppuratojen avulla. Kerhon vetovastuussa on jälleen monen vuoden kokemuksellaan entinen jalkapalloammattilainen ja koulutettu valmentaja Risto Koskikangas.

Pallokerhon hinta on 80€ ja hinta sisältää ohjauksen lisäksi mm. FC Ulvila treenipaidan sekä juomapullon, Palloliiton korttelipassin sekä vakuutuksen. Osallistumismaksu maksetaan viimeistään toiseen kerhokertaan mennessä ja maksusta on pyydettäessä esitettävä kuitti. Pallokerholaisten vanhempien/huoltajien odotetaan olevan kerhon ajan läsnä kentällä. Varusteiksi lapselle riittää sopivat kengät (esim. lenkkarit).

Pallokerhon loputtua jokaisen mukana olevan lapsen on mahdollista siirtyä syksyllä perustettavaan seuran nuorimpaan ikäkausijoukkueeseen jatkamaan jalkapallon harrastamista.

Pallokerho on aina tiistaisin klo 17:30-18:30 Mynsterin kentällä (Hanhikkitie 3) ja ensimmäinen kerta pidetään 11.5.2021.
Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan kerholaisen vanhemman Jopoxiin tai sähköpostiin.

ILMOITTAUTUMISET TÄMÄN LINKIN KAUTTA: ILMOITTAUDU PALLOKERHOON

Lisätietoja: fculvila.info@gmail.com

Seuran uusimmat