Pallokerho

Pallokerho käynnistyy jälleen kesäkuussa

Pallokerho on ryhmä, jossa 5-7 -vuotiaat pojat ja tytöt pääsevät leikin varjolla tutustumaan jalkapalloilun kiehtovaan maailmaan. Kerho on matalan kynnyksen kerho, jossa tärkeintä on hauskanpito ja yhdessä pelaaminen ja se on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole aiempaa kokemusta jalkapalloharrastuksesta. Kerho toimii tänä vuonna kesä-elokuun ajan. Aiemmin kerho on alkanut toukokuussa, mutta koronan vuoksi tänä vuonna päästään aloittamaan hieman normaalia myöhemmin. Tämän johdosta aiemmilta vuosilta tuttu tauko heinäkuussa jää pois, jotta saamme kerhon kokoontumiskertojen lukumäärän pysymään viivästyneestä alusta huolimatta samana.

Kerhossa harjoitellaan jalkapallon perusasioiden lisäksi mm. perusliikuntataitoja, motoriikkaa sekä ryhmässä toimimista erilaisten leikkien ja temppuratojen avulla. Kerhon vetovastuussa on jälleen monen vuoden kokemuksellaan koulutettu valmentaja Risto Koskikangas.

Pallokerhon hinta on 50€ ja hinta sisältää ohjauksen lisäksi mm. FC Ulvila -juomapullon, Palloliiton korttelipassin sekä vakuutuksen. Osallistumismaksu maksetaan viimeistään toiseen kerhokertaan mennessä ja maksusta on pyydettäessä esitettävä kuitti. Pallokerholaisten vanhempien/huoltajien odotetaan olevan kerhon ajan läsnä kentällä. Varusteiksi lapselle riittää sopivat kengät (esim. lenkkarit).

Pallokerhon loputtua jokaisen mukana olevan lapsen on mahdollista siirtyä syksyllä perustettavaan seuran nuorimpaan ikäkausijoukkueeseen jatkamaan jalkapallon harrastamista.

Pallokerho on aina tiistaisin klo 17:30-18:30 ja ensimmäinen kerta pidetään 9.6.2020.
Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan kerholaisen vanhemman Jopoxiin tai sähköpostiin.

Kerhoon etsitään myös uusia ohjaajia. Jos olet kiinnostunut tehtävistä, ota yhteyttä fculvila.info@gmail.com.

ILMOITTAUTUMISET TÄMÄN LINKIN KAUTTA: ILMOITTAUDU PALLOKERHOON

Lisätietoja: fculvila.info@gmail.com   
Lisää uutisia
FC Ulvila
«  Maaliskuu   »
Kategoriat