Seuratunnus ja joukkuetunnus jäävät pois Tasosta
3.12.2018 14:40 Toimiston tiedotteet / FC Ulvila

TASO:on kirjautuminen nykyisillä seura- ja joukkuekoodeilla sekä erotuomareiden käyttämillä tunnuksilla on mahdollista jalkapallon osalta 6.1.2019 saakka. Futsalissa ylimenovaihe kestää kauden 2018-2019 sarjojen loppuun saakka.

TASO:n käyttäjätunnuksena tulee jatkossa toimimaan jokaisen henkilön oma PalloID-tunnus sekä oma henkilökohtainen salasana, jonka käyttäjä asettaa ensimmäisen kerran PalloID:llä TASO:on kirjautuessaan. PalloID on kahdeksan numeroinen uniikki tunniste, joka löytyy jokaisen henkilön tiedoista sekä Pelipaikasta että TASO:sta.

Samalla käyttäjätunnuksella hallitaan kaikkia joukkueita ja muita tunnukseen liitettyjä rooleja.

Muistathan, että pelaajien, taustojen ja erotuomareiden rekisteröinti sekä tietojen ylläpito (mm. yhteystiedot) tapahtuvat jatkossa Pelipaikassa, josta tiedot siirtyvät automaattisesti TASO:on. Tietoja on siten tarvetta päivittää vain Pelipaikkaan. Jotta PalloID toimii käyttäjätunnuksena, on joukkueiden taustahenkilöiden ja erotuomareiden rekisteröinti muistettava aktivoida uudelle pelikaudelle (jalkapallo ja futsal erikseen). Passiivisena (=kuluvalle kaudelle aktivoimattomien) olevien henkilöiden tiedot eivät päivity Pelipaikasta Tasoon.

Katso ohjeet TASO:on kirjautumiseen ja TASO:n tietojen hallintaan

POIMINTOJA

  • Tason kirjautumisessa tarvittavan salasanan pystyy tilaamaan Tason kirjautumissivulta, kunhan tietää oman PalloID:n. Salasana lähetetään siihen sähköpostiin, joka kyseiselle henkilölle on kirjattu Pelipaikkaan.
  • Mikäli PalloID on unohtunut, niin sen saa oman seuran Pelipaikkavastaavalta. Hän pystyy myös lisäämään uusia joukkueen taustahenkilöitä Pelipaikkaan, jolloin heidät voi poimia seuran eri joukkueiden taustahenkilöksi Tasossa.
  • Pelipaikkaan päivitetyt tiedot siirtyvät Tasoon joka päivä kello 7:00 ja 17:00. Pelipaikkaan tehdyt muutokset eivät siis päivity reaaliajassa.
  • Nykyisillä seuratunnuksilla on kirjauduttava Tasoon ja siirrettävä seuran pääkäyttäjän oikeudet PalloID:llä kirjautuvalle henkilölle. Muuten mm. seuran ilmoittautumisia ei pysty hoitamaan 6.1.2019 jälkeen.

Alkuperäinen uutinen täällä: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/seuratunnus-ja-joukkuetunnus-jaavat-pois-tasosta


   
Lisää uutisia
FC Ulvila
«  Heinäkuu   »
Kategoriat