Tomi Ruuhikorpi on FC Ulvilan uusi junioripäällikkö
Julkaistu: 04.11.2023 12.00

Tomi Ruuhikorpi on FC Ulvilan uusi junioripäällikkö


Tomi Ruuhikorpi FC Ulvilan junioripäälliköksi – tervetuloa!


Avoinna ollut rekry on nyt saatu päätökseen ja FC Ulvilan uutena junioripäälikkönä 6.11.2023 aloittaa Tomi Ruuhikorpi (UEFA A + VAT). Kyseessä on päätoiminen työ, joka on keskeinen palanen seuran tulevien tavoitteiden mahdollistamiseksi.

Valmentamisen Tomi on aloittanut yli 15 vuotta sitten ja viime vuodet hän on toiminut Porissa FC Jazzissa. Mutta millä mielillä seuran tuore junioripäällikkö aloittaa työt ensi viikolla ja miksi juuri FC Ulvila?

- Hyppään FC Ulvilan matkaan erittäin innoissani, sillä seurasta on viime vuodet välittynyt ulkopuolelle hyvä meininki. Odotan tulevalta työltä työskentelyä erilaisten ihmisten kanssa, sillä haluan kyetä auttamaan päävalmentajien lisäksi koko valmennus- ja toimihenkilötiimiä. Toivon oman kokemukseni kautta kykeneväni auttamaan joukkueita ja viemään sillä tavalla koko seuran toimintaa eteenpäin, Tomi kertoo.

FC Ulvila rikkoi 450 lisenssipelaajan rajan, mikä on seuran historian korkein luku ja samalla koko Satakunnan 3. suurin pelipassimäärä. Kasvu on luonut seuralle selkeän tarpeen päätoimisen palkkaamiselle. Kuitenkaan pelkkä pelaajamäärän kasvu ja tarve päätoimiselle ei yksistään ole riittänyt, vaan koko seura on tehnyt töitä sen eteen, että esimerkiksi taloudellinen pohja on riittävän vakaa.

- Olemme nyt valmiit ensimmäisen päätoimisen palkkaamiseen. Olemme asettaneet riman korkealle alle kouluikäisten ryhmissä ja Tomin palkkaaminen tulee mahdollistamaan, että rima pysyy samalla tasolla myös U7-U11 ikäluokissa. Odotamme jo innolla yhteistyön käynnistymistä ja Tomin ammattitaidon saamista mukaan seuran toimintaan, toiminnanjohtaja Jere Ahonkivi sanoo.

Tomin ajatuksia uudesta pestistä, FC Ulvilasta ja jalkapallosta yleisestikin kuullaan lisää ensi viikon aikana.

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77