Tiedote uusista koronarajoituksista
30.11.2020 17:56 Uutiset / Pääsivusto

Tiedote uusista koronarajoituksista


Satakunnan epidemiaryhmä on laatinut uudet koronavirukseen liittyvät suositukset (https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset) ja ne astuvat voimaan tiistaina 1.12.

Seura haluaa pitää toimintansa koronaviruksesta huolimatta käynnissä, kuitenkin vastuullisesti ja turvallisesti annettuja suosituksia noudattaen. Epidemiaryhmän antamien suositusten lisäksi FC Ulvilan merkittävin toimi pandemian pysäyttämiseksi on, että 2.12. lähtien seuran juniorijoukkueet välttävät sisätiloissa tapahtuvaa harjoitustoimintaa siihen asti, kunnes seura erikseen asiasta tiedottaa. Mynsteri on edelleen loistavassa kunnossa ja toivomme, että joukkueet käyttävätkin Mynsteriä ensisijaisena harjoituspaikkana. Junioreiden futsal-sarjat siirtyvät tauolle. Samoin seuran aikuisten joukkueiden toiminta jää tauolle.

Ulvilan kaupungin salit ovat vielä tällä hetkellä auki, mutta koronatilanteen siirtyessä koko Satakunnassa kiihtymisvaiheesta leviämisvaiheeseen (nyt Pohjois-Satakunta on jo leviämisvaiheessa) myös salit tullaan isolla todennäköisyydellä sulkemaan, kuten esimerkiksi Kankaanpäässä ja Pomarkussa on jo tehty.

Mynsterissä harjoiteltaessa keskeisin toimi on, että joukkueet eivät käytä kerhotaloa tai sen yhteydessä olevia pukuhuoneita. Myös vanhempien- sekä pelaajien palaverien pitäminen kerhotalolla laitetaan tauolle ja suositaan etänä tapahtuvaa kommunikointia.

Noudatetaan kaikki yhdessä näitä rajoituksia ja toivotaan, että tilanne rauhoittuu kevättä kohti mentäessä.

Ystävällisin terveisin
Johtokunta


   
Lisää uutisia
FC Ulvila
«  Toukokuu   »
Kategoriat