FC Ulvila käynnistää Perhefutiksen!
Julkaistu: 07.08.2021 00.00

FC Ulvila käynnistää Perhefutiksen!

Te pyysitte, me toteutamme!

Saimme tänä keväällä 5-7 -vuotiaiden Pallokerhon alkamisen yhteydessä paljon kysymyksiä, että onko seuralla toimintaa vielä tätäkin nuoremmille. No nyt on! 31.8. käynnistyy FC Ulvilan Perhefutis, joka on tarkoitettu 2-4 -vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen. Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti.

Perhefutis kokoontuu kerran viikossa, aina tiistaisin (poikkeuksena syyslomaviikon tiistai). Ensimmäiset kerrat ollaan Mynsterin tekonurmella ja sen jälkeen siirrymme sisätiloihin Ulvilan Yhteiskoululle. Ensimmäinen kerta on 31.8. Mynsterin tekonurmella 17:30 - 18:30. Perhefutiksen viimeinen kerta on 14.12.

Perhefutiksen hinta on 50 € ja se on maksettava toiseen harjoituskertaan mennessä.

Ilmoittaudu Perhefutikseen tästä: https://www.fculvila.fi/lomake/3915/ilmoittaudu-fc...

Mukaan otetaan vain 20 ensiksi ilmoittautunutta, joten ole nopea! Huomioitavaa on myös se, että Perhefutiksesta voi olla poissa korkeintaan 3 kertaa, mutta tämän jälkeen menettää paikan jonossa seuraavana olevalle.

Perhefutis pidetään yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa. Tästä pääset tutustumaan Perhefutikseen Palloliiton sivuilta: https://www.palloliitto.fi/palvelut/harrastajamaar...