Haavesta totta – FC Ulvila sai omat pukuhuoneet!
Julkaistu: 15.05.2021 00.00

Haavesta totta – FC Ulvila sai omat pukuhuoneet!

Seurakulttuuriin panostaminen etenee vauhdilla, kun nyt käyttöön otettiin täysin uudet pukuhuoneet.

Sarjat käynnistyivät lasten osalta tällä viikolla ja samalla kaikki FC Ulvilan joukkueet ovat ottaneet uudet pukukoppitilat käyttöönsä! Vanhoista kahdesta pienestä pukuhuoneesta on tehty yksi yhteinen tila vierasjoukkueille ja FC Ulvilalle on tehty kokonaan uusi kotipukuhuone. Uudet tilat mahdollistavat sen, että joukkueet voivat ottaa pukuhuoneet käyttöönsä jokaisessa tapahtumassaan. Treenien alkamis- ja loppumisaikoja on porrastettu niin, että jokainen juniorijoukkuekin pääsee nauttimaan uusista tiloista.

Pukuhuoneiden remontti aloitettiin joulun jälkeen purkutöillä, jotka seura hoiti itse talkoovoimin. Korona vaikeutti ja pitkitti purkua, kun talkoolaisia ei voinut olla paikalla kerrallaan montaa. Hommat saatiin kuitenkin hoidettua ja seuraavat vaiheet pääsi tammikuun lopulla aloittamaan urakkaa vetämään valittu ulvilalainen Rakennuspalvelu Lindholm. Maaliskuussa pukuhuoneet olivat Lindholmin puolesta valmiit ja edessä oli enää talkoovoimin asennettava penkit ja naulakot.

Uusiin tiloihin haluttiin tuoda laajasti seuran värejä sekä logoa esille. Tyylikkäästä ovesta, keskellä lattiaa olevasta logosta sekä seinällä olevista tauluista vastasi FC Ulvilan yhteistyökumppani Plusprint ja ikkunoiden teippauksista Mainosulvila. Toisen taulun osalta FC Ulvila haluaa välittää vielä kiitoksensa Lahti Basketballin päävalmentaja Pieti Poikolalle, joka auttoi meitä sopivan kuvan löytämisessä. Myös Pietin viesti koko FC Ulvilalle oli, että nyt panostetaan juuri oikeaan asiaan!

Tämä hanke on nyt valmis ja jokainen FC Ulvilan pelaaja ja toimihenkilö voi olla uusista tiloista ylpeä. Mynsterin kerhotalo on ollut nyt noin vuoden seuran käytössä ja tämän vuoden aikana tilat on remontoitu lähes kokonaan sisältä ja seuraavana vuorossa onkin ulkokuoren kunnostus ja maalaus. Lisäksi sisätiloissa vielä tyhjillään olevaan aulaan ollaan juonittu jotain todella tyylikästä, mutta siitä kuullaa myöhemmin kesällä lisää!

Hanke on toteutettu yhteistyössä Karhuseutu Leaderin kanssa.

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77