Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on käynnissä - aloitus ti 9.1.
FC UlvilaJulkaistu: 22.12.2023 08.59

Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on käynnissä - aloitus ti 9.1.

Tammikuussa käynnistyy Perhefutiksen kevään jaksot kahden ryhmän voimin ja samalla erityislapsille tarkoitettu Ampparit jatkaa toimintaansa. Kaikki ryhmät harjoittelevat tutusti tiistaisin, Perhefutis Friitala-Talolla ja Ampparit Ulvilan lukiolla. Löydät alta lisää tietoa molemmista ryhmistä sekä pääset ilmoittautumaan mukaan!

Perhefutis

Tammikuussa käynnistyy FC Ulvilan Perhefutiksen kevätjakso, joka on tarkoitettu 2-4 vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen. Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti osaavan ohjaajan johdolla. Perhefutis on jaettu kahteen ryhmään, jotka molemmat kokoontuvat kerran viikossa aina tiistaisin. Valittavana on joko 17:00 tai 18:00 alkavat ryhmät. Ensimmäinen kerta on 9.1. ja viimeinen 23.4. Tämän jakson harjoitukset ovat Friitala-talon liikuntasalissa. Ainoa poikkeus on hiihtolomaviikko, jolloin Perhefutiksella on tauko.

Vetäjänä Perhefutiksessa toimii liikunta-alan ammattilainen ja vuoden seuratyöntekijäksi Satakunnan Urheilugaalassa palkittu Piritta Rope. Piritta on toiminut Perhefutiksen ohjaajana alusta lähtien.

Perhefutiksen hinta on 60 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan tästä!


Ampparit

Ampparit on soveltavan jalkapallon ryhmä, mikä on tarkoitettu 9-12 -vuotiaille lapsille. Ryhmän vetäjänä toimii alan ammattilainen, erityisopettaja Henri Nikkanen. Ampparit kokoontuu kerran viikossa. Kevätkauden harjoitukset käynnistyvät 9.1. Ulvilan lukion salissa klo 18:00 - 19:00 ja kevään tullessa siirrymme ulos Mynsterin tekonurmelle. Vuosi on jaettu kolmeen jaksoon ja yhden jakson hinta on 70 euroa. Maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77