Johtokunnan kuulumisia - strategiatyö käynnistyi
FC UlvilaJulkaistu: 08.01.2024 21.00

Johtokunnan kuulumisia - strategiatyö käynnistyi


Johtokunta piti vuoden ensimmäisen kokouksensa maanantaina 8.1. Asialistalla oli esimerkiksi seuran strategian työstämisen ensimmäiset askeleet, 110-vuotis juhlavuoden tapahtumien sunnittelun käynnistäminen sekä joukkueiden turnausten järjestämisen helpottaminen.

Johtokunta on tehnyt päämäärätietoista työtä viimeiset vuodet, mutta samalla seuralta puuttunut selkeä strategia. Mihin FC Ulvila sijoittuu alueen junioriseurojen kartalla, mitä tavoitteita seuralla on ja miten niihin päästään entä mitkä osa-alueet ovat juuri FC Ulvilalle tärkeitä? Kun vanhempi tuo lapsensa FC Ulvilan joukkueeseen tai ryhmään niin millaiseen seuraan hän itseasiassa astuu? Entä millaiset olosuhteet tukevat asettettujen tavoitteiden toteutumista? Esimerkiksi näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin seuran strategia tulee vastaamaan. Strategiaa ei luo johtokunta vaan sen ympärille perustetaan oma työryhmä, johon kuuluu henkilöitä myös johtokunnan ulkopuolelta. Tarkoituksena on myös, että strategiatyöhön osallistetaan laajasti toimihenkilöitä, vanhempia, pelaajia sekä yhteistyökumppaneita. Strategian on tarkoitus valmistua vuoden 2024 aikana.

FC Ulvilalle tämä vuosi on juhlavuosi, sillä seuran perustamisesta tulee kuluneeksi kunnioitettavat 110 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi kokouksessa ideoitiin tulevan vuoden tapahtumia sekä pohdittiin tämän hienon merkkipaalun tuomista esiin esimerkiksi viestinnässä ja somessa. Juhlavuoden osalta kannattaa siis pysyä kuulolla!

Kevään aikana Mynsterissä pelataan jälleen monia turnauksia, joita joukkueet itse järjestävät. Turnausten järjestäminen on joukkueille iso ponnistus, jossa seura on ollut vahvasti tukena viime vuodet. Täksi vuodeksi joukkueiden sekä seuran työn helpottamiseksi turnausten järjestämisen tueksi saadaan ulkopuolinen palveluntarjoaja. Tämä mahdollistaa esimerkiksi ilmoittautumisten tekemisen helpommaksi, turnauksen otteluohjelman teon automatisoinnin, reaaliaikaisen tulospalvelun sekä pelinohjaajien asettelut.

Muita kokouksen asioita
- Liikuntapassi -kampanja tulee jälleen helmikuussa - joukkueet keräävät tutusti rasteja liikuntasuorituksistaan 5.2. alkaen
- Toimihenkilöillan järjestämiseen liittyvät toimet
- Vuoden 2024 valmentajien tapahtumat

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77