Johtokunnan kuulumisia - kohti kevättä
FC UlvilaJulkaistu: 21.03.2024 21.00

Johtokunnan kuulumisia - kohti kevättä


Seuran johtokunta kokousti torstaina 21.3.2024. Asialistalla oli tällä kertaa esimerkiksi kesän ryhmät, uuden naisten kuntofutis ryhmän toiminnan käynnistyminen, liikuntapassi-kampanja sekä uudet fanituotteet.

Vaikkei ulkona juurikaan ole vielä keväästä tai kesästä tietoa, johtokunnan pöydällä olevissa asioissa katse oli tiukasti tulevissa kuukausissa. Kokous alkoi erilaisten fanituotevaihtoehtojen läpikäynnillä. Tavoitteena on valikoiman laajentaminen sekä juhlavuoden tuominen esiin myös uusiin fanituotteisiin. Uusia tuotteita saadaankin myyntiin kioskiin jo kevään ja kesän aikana.

Kesän ryhmien ilmoittautumiset ovat käynnistyneet tällä viikolla, kun keskiviikkona alkoi Perhefutiksen (2-4 v.) kesän ryhmien ilmoittautuminen. Seuraavana vuorossa on uuden Naisten kuntofutiksen ilmoittautumisen käynnistys lauantaina. Naisten kuntofutis laajentaa entisestään seuran tarjontaa, kun saadaan kokonaan uutta toimintaa käyntiin myös tälle vuodelle. Ensi viikolla ilmoittautumiset puolestaan alkavat erityislasten ryhmä Amppareissa sekä Pallokerhon (5-7 v.) kesän jaksojen osalta.

Helmikuun käynnissä ollut liikuntapassi-kampanja käytiin myös kokouksessa lävitse. Tänäkin vuonna juniorijoukkueiden pelaajat keräsivät liikuntasuorituksistaan rasteja ja kisasivat sekä oman joukkueen sisällä että joukkueina muita ikäluokkia vastaan. Joukkueista eniten rasteja keräsi 2014, onnittelut koko joukkueelle 🏆 Joukkuepalkintona oli jälleen seuran kustantama vuorokauden yhteinen leiri. Puolestaan joukkueiden yksilökisoissa eniten rasteja keränneet saivat lahjakortit Intersporttiin. Kokonaisuutena rasteja kerättiin jälleen valtava määrä ja kampanja oli kaikkinensa erittäin onnistunut.

Muita asioita:

  • Eurooppaturnaus pidetään lauantaina 24.8.
  • Maailmaturnaus pelataan sunnuntaina 25.8.
  • Mynsterin kentän talkoot on sunnuntaina 28.4.
  • Kevätkokous pidetään kerhotalolla 25.4.

Johtokunta

FC Ulvila ry

fculvila.info@gmail.com


Y-tunnus: 1018307-4

FI07 5700 2020 0788 77